Conferència a càrrec de l’ Osameh Erhabor sobre l’ ofici de pastisser.

L’ Osameh ens va informar sobre moltes coses de l’ ofici de pastisser: la història, la matèria prima que s’ utilitza, els productes més apreciats de temporada. Més tard vam elaborar uns petits pastissets amb magdalenes, lacasitos, nata ummm!!!!. Amb un plis-plas van fer de pastissers i ens ho vam menjar tots plegats.

Aquesta entrada ha esta publicada en Conferències de Tercer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s